Chiller'n!

Måårn.
Nu sitter jeg på rommet mitt, i senga xD Hos pappa ^^ Men ja.. Jeg sitter her å chiller'n liksm ! : ) Dagen min idag har egentlig vært bra! ; D Pappa hentet meg på skolen 14.30 :)) Også reiste vi til Sweeden, på Töckforscenteret, and guess what, jeg bleket håret! Eller først så gikk vi å bestilte time, så fikk jeg time 16.30. I mellomtiden gikk jeg og pappa på PP og spiste : ) Så gikk vi 16.10, og tittet litt rundt, og da klokken var 16.15 så gikk vi til salongen, og da var frisøren klar. Og jeg sa at jeg ville ha lysere hår, altså jeg hadde sett for meg at jeg skulle få lysebrunt jeg da. Men han bleket det, ikke at det var galt! Han bleket det først en gang, så satt jeg med det i ca 30 min. Så ble det totalt orange, så beket han det enda en gang, men da satt han på en hette. Og jeg satt med det i ca 30 min. Også ble det lysere^^ Så tok han toppen, han tok ikke med det på førsten, siden jeg hadde ettervekst, fordi jeg hadde svart/brunt, og på toppen var det ikke noe stress å bleke det liksom. Så tok han det, og da måtte jeg sitte 10 min med det... Også skyldte han det ut etterhvert. Også skal jeg fortelle dere at han tok i sånne greier at den ''gule'' fargen skulle gå bort, og jeg LOVER dere, det svei som helvete, jeg mener det. Det kjentes ut som at neon tente på huet, og at det begynte å boble.. Men det er ikke helt ''blondt'' det er gult/orange/blondt, men jeg skal bleke det selv igjen om 2-4 uker da : ) Så det skal bli gøy å få helt blondt hår.. ByTheWay, den greien som svidde måtte jeg sitte med i 10-15 min, og jeg mener det, det er som at tårene bare renner. Så ja.. Men nå er jeg egentlig ganske fornyd jeg da, bare at han klippet meg litt for mye syns jeg da, men det er krøllete nå da, så når jeg retter det er det sikkert litt lenger, fordi i det sste har jeg begynt å få korketrekkerkrøller, woho,kult,not ! :oo
Nå kommer det 1 bilde, det er ikke fint, fordi jeg har ikke sminket meg bra idag eller noe! Men håret ser EXTREMT orange ut på bildet, men det er ikke så ille :)

Det er virkelig ikke så orange når jeg ser det i speilet :)

-Iselin!

PS: Jeg advarer dere mot å bleke det når dere har så mørkt som jeg hadde! Da burde dere heller ta og begynne å farge det lysebrunt og ta det derifra! :))

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kategorier

Designet er laget av

kkattapai

Arkiv

hits