Tone- Verdens herligste allerbestevenn!

Hei alle sammen! :) 
Jeg vil at dere skal vite mer om meg, om dere ikke vet så mye. Altså en ting, jeg kommer til å blogge selvom jeg har spørsmplsrunde, men jeg svarer antageligvis på den til ONSDAG eller TORSDAG! Bare sånn at dere vet det.

Jeg vil bare si, jeg har verdens herligste bestvenn! Jeg aner ikke hva jeg skulle gjort uten hun. Hun støtter meg ALLTID om det er noe. Og er der alltid for meg om jeg trenger hu, og jeg er der alltid for hu når hu trenger det ! Føler nå jeg da. Men uansett jeg er så utrolig glad for at jeg møtte hun. Jeg har virkelig ikke ord for hvordan jeg skal beskrive hu. Verdens beste, holder ikke. Det er mer enn det. Mye mer. Men jeg klarer ikke å beskrive hu, det funker ikke. Jeg elsker hu så utrolig høyt! Høyere enn verdens ende, ellernoe xD Ihvertfall, jeg har aldri kunne stolt så mye på en person før som jeg kan med hu. Jeg har hatt mange bestevenner gjennom tiden, det er ikke det, men jeg har ikke vært så sikkre på de som jeg er på Tone. Jeg klarer ikke helt å huske når jeg møtte hu første gang, men det jeg husker er at jeg syns hu var skummel! Men jeg kjente hu ikke. Hu har verdens herligste personlighet, det er sykt. Å ha en sånn bestevenn er helt fantastisk. Å bare tenke på at jeg virkelig kan stole på en person, uten at hu sier ting videre! Hver gang jeg er med hu er det som å være i himmelen, jeg har ikke vært i himmelen. Men da er allting lyst! Jeg kan snakke med hu om ABSOLUTT alt. Det som er med meg er at jeg har vanskeligheter for å stole på de som er på min egen alder, jeg vet ikke hvorfor. Men jeg har aldri vært noe større med de på min egen alder. Derfor er det så vanskelig. Altså jeg har aldri følt meg så trygg på en på min alder som jeg er på Tone. Jeg har alltid vært med eldre, jeg har vært det siden jeg var liten, så jeg vet ikke hvorfor, men føler meg ikke trygg på de. Jeg er jo selvfølgelig med folk på min alder i klasserommet, men i friminuttene er jeg som regel med Rebekka eller Betina (9ende klasse.) Jeg føler at det er noe ''galt'' hvis jeg er i ''gjenger'' og sånt på skolen. Derfor holder jeg meg til eldre.
Jeg føler meg virkelig som verdens heldigste som har Tone! Det er sinnsykt. Jeg vet ikke engang hva jeg skal skrive her. Hun er verdensbeste, altså jeg kunne skrevet en hel bok om hu.. Men har ikke tålmodighet xD Haha ! 
Verdensherligsteallerbestevenn har jeg! Og jeg er stolt av det! :) ♥

-Iselin.

Lenge siden jeg redigerte dette, før sommerferien en gang ;p 
Fineste jenta jeg vet om ihvertfall, helt klart.

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

,

Kategorier

Designet er laget av

kkattapai

Arkiv

hits